снимка pexelsНаши семейства с пеленачета и шофьори на камиони и тирове

...
снимка pexelsНаши семейства с пеленачета и шофьори на камиони и тирове
Коментари Харесай

Български семейства с пеленачета останаха блокирани на пристанище Дувър

снимка pexels

Наши фамилии с пеленачета и водачи на камиони и тирове са блокирани край пристанище Дувър. Посолството ни във Англия оказва подпомагане на десетките български жители, измежду които и осем бебета, чакащи край британския пристанищен град при опитите си да стигнат до континентална Европа, оповестяват от министерството на външните работи пред " ".

Заради ограничаващите ограничения, подхванати по отношение на разпространяването на новите варианти на Ковид-19, всички транспортни връзки с континентална Европа бяха блокирани, само че все пак наши сънародници с товарни и леки коли, наред с жители на редица други страни, продължаваха да изчакват в региона на пристанището възобновяване на фериботните връзки.

Завеждащият консулската ни работа в Лондон Николай Ванчев е в Дувър, където се е срещнал с нашите сънародници, намиращи се на разнообразни паркинги. По-рано денем той им дал храна и вода. На място няма тоалетни, по продължение на автомагистралата всички магазини и бензиностанции са затворени от управляващите.

Консул Ванчев насочи искане към представителите на английската полиция на място да обезпечат вода и мобилни тоалетни, само че му бе отговорено, че полицията може единствено да управлява пътното придвижване и спазването на публичния ред, а обезпечаването на тези условия би следвало да бъде задача на локалната община, с която обаче няма никаква връзка все още.

Рано тази заран британското пристанище Дувър разгласи, че се възобновява трафикът към Франция след постигнатото съглашение сред Париж и Лондон, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Франс прес.

Шофьорите на тежкотоварни камиони могат да изоставен Обединеното кралство с негативен тест за ковид. Водачите би трябвало да показват негативен тест за ковид, изработен най-вече 72 часа преди влизане във Франция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР